×

Softwareproducten

Welkom op onze softwareproductenpagina, waar innovatie en praktische oplossingen samenkomen. Ons toegewijde team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve (software)oplossingen om de gebouwde omgeving duurzamer, efficiënter en innovatiever te maken. Doordat we de oplossingen afstemmen op het vakgebied waarin ze worden gebruikt, bieden ze altijd meerwaarde. Hieronder staan een aantal van de succesvolle softwareproducten die de developers van team Data sinds 2019 hebben ontwikkeld.

Teamlid Tom

MEER OVER ONZE SOFTWAREPRODUCTEN OF ZIE JE OOK KANSEN VOOR EEN NIEUW PRODUCT?
Neem contact op met Tom van Swinderen.

06 53488670
of stuur een e-mail

ONZE SOFTWAREPRODUCTEN

We bouwen aan oplossingen in werkgebieden waar de expertise van onze teams het meest tot zijn recht komt: mobiliteit, omgevingshinder, duurzaamheid en energie in de gebouwde omgeving. Hierdoor snappen we wat de tool moet doen, met welke data we te maken hebben en waar de eindgebruikers behoefte aan hebben. De tools zetten data om naar praktische inzichten. Zo weten we dat de oplossingen ook echt meerwaarde bieden als ze gereed zijn. We doen inspiratie op voor nieuwe tools in de projecten waarin onze teams werken en door ons te verdiepen in de landelijke en globale marktontwikkelingen waaronder de kracht van AI.

Duurzaamheidstool

Met behulp van de duurzaamheidstool maken we keuzemogelijkheden inzichtelijk, en vertalen we (duurzame) ambities naar concrete en haalbare doelen voor gebruik in projecten.Hindertool

De Hindertool analyseert verschillende doorgerekende scenario’s om de omgevingshinder, waaronder trillingen en geluid, te bepalen en presenteert de resultaten visueel.Quickscan Trillingen

Onze quickscan geeft je inzicht in trillingshinder en concreet advies hoe je het kan voorkomen.


VAN IDEE NAAR PRODUCT

Wij staan open voor nieuwe ideeën!  Onze ontwikkelaars hebben veel kennis en ervaring in het ontwikkelen van tools die te maken hebben met omgevingshinder, energie, mobiliteit, en woningbouw. Neem contact op met Tom van Swinderen om te overleggen.

STAPSGEWIJZE EN TEGELIJK SNELLE PRODUCTONTWIKKELING

Door het enthousiasme in ons team en de intrinsieke wil om te ondernemen en creëren, willen we het liefst elk idee oppakken en doorontwikkelen. Om onze energie te richten op de meest kansrijke ideeën, werken we een idee in 4 stappen uit tot een eerste werkende versie: het Minimum Viable Product (MVP). Stap 1 en 2 houden we kort en krachtig. Dit heeft twee voordelen:

  • Het zorgt voor voldoende flow in de productontwikkelstraat.
  • Het maakt het inbrengen van ideeën leuk. Want wie droomt er nou niet van om een goed idee in een pressure cooker van een dagdeel uitwerken tot een potentieel nieuw (software)product!

Onze ontwikkelaanpak (stap 3) is een flexibel en iteratief door het werken conform de Agile gedachtegoed. Dit geeft de productowner het overzicht over het hele project en onze developers de focus en daarmee duidelijkheid in hun werk.