×

Werken bij

Kom je mee ontdekken?

Werken bij We-Boost betekent het elke dag beter willen doen dan gisteren. Samen gaan we voor impact en dat doen we met veel plezier en creativiteit.

We-Boost is een actiegericht adviesbureau dat zich inzet om de gebouwde omgeving elke dag duurzamer, innovatiever en efficiënter te maken. Ons team bestaat uit circa twintig gedreven professionals die samen voor het beste resultaat gaan. We krijgen energie van het delen van kennis, het bundelen van krachten en het creëren van oplossingen.

We hechten belang aan onze informele en open cultuur. Het contact met elkaar is gelijkwaardig en laagdrempelig. Er is een cultuur van vertrouwen, ondernemerschap en eigenaarschap waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er is altijd ruimte voor goede ideeën. Wij vinden het namelijk van groot belang om te blijven ontdekken en ons te blijven ontwikkelen. Als bedrijf, maar ook als team en als individu. Dit komt tot uiting in een ruim opleidingsbudget, meerdere bedrijfsbrede trainingen per jaar en oog voor ontwikkeldoelen.

Niet alleen binnen ons werk zoeken we de verbinding op, ook buiten de werkzaamheden om zien we elkaar graag. Zo is de koelkast altijd goed gevuld voor een borrel, worden we twee keer per week afgepeigerd in de gezamenlijke (wees gerust: vrijwillige) bootcamplessen, gaan we elk jaar op skiweekend en organiseren we meerdere keren per jaar een leuk uitje.

Enthousiast geworden? Bekijk de openstaande vacatures of neem contact op met Eva voor een verkennend gesprek.

Het team na een uitje taarten bakken
Het team na een dansuitje
Teamfoto aan het tafeltennissen
Teamfoto aan het werk
Het team die samen bomen aan het planten is
2 collega's die gezamenlijk borrelen