×

Data

Datagedreven oplossingen voor de wereld van morgen

De wereld van nu vraagt om toekomstbestendige oplossingen.

Een optimale oplossing begint bij inzicht in de huidige situatie en de mogelijke toekomstige situaties. Inzet van data is hierbij onmisbaar. We maken slimme analyses, overzichtelijke dashboards en handige softwareproducten waarin we sensor-, milieu- en geodata combineren tot heldere inzichten, concrete adviezen of een efficiënter proces. We focussen daarbij vooral op vraagstukken rond duurzaamheid en omgevingshinder ((laagfrequent) geluid en trillingen). Onze kracht ligt in een gestructureerde aanpak, waarbij we onze domeinkennis en IT-vaardigheden inzetten om met behulp van data en modellen voor elk project de beste oplossing te genereren.

MEER OVER WE-BOOST DATA
Neem contact op met
Pieter Boon.

06 10039454
of stuur een e-mail

Wij hebben de expertise in huis om nieuwe antwoorden te formuleren op nieuwe vragen.

Dit is wat we doen

Met onze adviseurs, dataspecialisten en productontwikkelaars vertalen wij data naar waardevolle adviezen, inzichten en oplossingen. Dat doen we met eigen softwareproducten en diensten, maar we slaan ook graag de handen ineen met onze collega’s van team Tenders en team Transitions. Want juist het combineren van de expertises op het gebied van aanbestedingen, data en duurzaamheid is onze kracht.

Omgevingshinder voorkomen

Bouwen in een dichtbebouwd land zorgt voor grote uitdagingen. Met praktijkdata en slimme rekenmodellen (gebaseerd op meer dan 600 praktijkmetingen) brengen wij omgevingshinder bij nieuwbouw langs het spoor of bouwwerkzaamheden efficiënt, snel en betrouwbaar in beeld. Op basis van deze berekeningen geven we vanuit onze kennis en meer dan 15 jaar ervaring concrete, bruikbare adviezen om omgevingshinder te beperken in het ontwerp of de uitvoering.

Bezig met een project in de buurt van het spoor? Vraag dan op onze website bouwenlangshetspoor een gratis quickscan aan om het risico op trillingshinder te bepalen.

Data-analyses en dashboards

Met onze unieke combinatie van inhoudelijke vakkennis en IT-vaardigheden helpen wij onze klanten met concrete inzichten en adviezen die hen ondersteunen in het oplossen van complexe vraagstukken. Dat doen we met slimme analyses, overzichtelijke dashboards en interactieve kaarten. Hiervoor maken wij gebruik van PowerBI, Tableau of zelf ontwikkelde applicaties in bijvoorbeeld Python of QGIS. Onze vormgevers maken daar een visueel aantrekkelijk product van, zodat de boodschap optimaal overkomt bij de doelgroep. Zo heb je continu inzicht in de voortgang ten opzichte van jouw doelstellingen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid.

Software- producten

Wij zijn gepassioneerd om innovatieve ideeën te vertalen naar concrete oplossingen. Door dichtbij de praktijk te staan, signaleren wij vroegtijdig behoeftes uit de markt en ontwikkelen wij softwareproducten die hier naadloos op aansluiten. Met een creatieve blik en een gestructureerd ontwikkelproces maken we IT-oplossingen waarmee we onze klanten helpen om efficiënter tot betrouwbare inzichten te komen. Onze specialisten en adviseurs begeleiden het gehele proces, van klantvraag tot implementatie.