×

Over ons

ONTWIKKELING START MET EEN GOED IDEE

We-Boost zet zich elke dag in om de gebouwde omgeving duurzamer, innovatiever en efficiënter te maken. Dat is onze missie, daar strijden we voor. Bij We-Boost willen we vooruitgang in de bouwsector stimuleren. We brengen opdrachtgevers vooruit in hun doelen en vraagstukken, maar stimuleren ook verder te kijken, naar de maatschappelijke en economische belangen en de consequenties.

Gedreven meedenkers: als we het kunnen bedenken, kunnen we het ook maken.

Wij gaan voor een intensieve samenwerking met opdrachtgevers. Samen bedenken we maatwerkoplossingen die net zo ambitieus als realistisch zijn. Tijdens projecten zijn we een hecht onderdeel van het team. We dagen elkaar uit om samen tot inzichten te komen. Op een pragmatische wijze zorgen we voor concrete oplossingen.

Ondernemen zit in ons bloed. We geloven in bewezen concepten, maar in onze aanpak zijn we altijd op zoek naar slimme en creatieve oplossingen. We willen iedere dag beter worden dan we gisteren waren. Door te ontdekken, te ontwikkelen en te doen.

In 2011 richtten Jasper en Merijn vanuit hun ondernemende geestdrift We-Boost op. Het idee: vanuit kansen en goede ideeën oplossingen creëren.

Het duurde dan ook niet lang voordat hier een nieuw bedrijf uitrolde: We-Boost Tenders. Een logisch gevolg van de overstap van Tom en Jorrit vanuit de aannemerskant. De groei van ons bedrijf, onze intrinsieke motivatie én groter wordende vraagstukken brachten uitbreiding in onze dienstverlening in de vorm van We-Boost Transitions en We-Boost Data. Gedurende dit proces is onze focus aangescherpt: we staan voor het duurzamer, innovatiever en efficiënter maken van de bouw. Daar gaan we voor. En vanuit onze roots doen we dat door samen tot creatieve oplossingen te komen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een divers team van professionals, dat met veel plezier en passie de vraagstukken en uitdagingen die we voor ons hebben aanpakt.