×

VACATURE

Afstudeerder Data

Data

Ben jij een WO-masterstudent in de richting van IT-, data- of een andere technische studie? En zoek je een leerzame en gezellige plek om af te studeren? Kom dan bij We-Boost afstuderen!

Teamlid Pieter

Neem contact op met
Pieter Boon

06 10039454
of stuur een e-mail

Dit zijn wij

Wij zijn We-Boost: een actiegericht adviesbureau dat zich elke dag inzet om de gebouwde omgeving duurzamer, innovatiever en efficiënter te maken. Wij zetten onze expertise in voor opdrachtgevers in de gebouwde omgeving. Zo werken wij o.a. voor aannemers, overheidsinstanties en organisaties als Rijkswaterstaat, NS en ProRail. Ons team bestaat uit ruim dertig gedreven professionals die samen voor het beste resultaat gaan. We krijgen energie van het gezamenlijk (met klanten, collega’s of andere bedrijven) creëren van oplossingen.

Voor ons team Data zijn wij op zoek naar een afstudeerder. We maken slimme analyses, overzichtelijke dashboards en handige softwareproducten waarin we sensor-, milieu- en geodata combineren tot heldere inzichten, concrete adviezen of een efficiënter proces. We focussen daarbij vooral op vraagstukken rond duurzaamheid, mobiliteit, energie en omgevingshinder. Onze kracht ligt in een gestructureerde aanpak, waarbij we onze domeinkennis en IT-vaardigheden inzetten om met behulp van data en modellen voor elk project de beste oplossing te genereren.

Hier kan je enkele voorbeeldprojecten vinden: Data – We-Boost.

Wij zoeken

Een WO-masterstudent die bij ons wil afstuderen. Qua opleiding: IT-, data- of technische richting.

Je bent analytisch sterk, proactief en zelfstandig.

Wij bieden

Een leerzame werkomgeving, een leuk team van collega’s, een stagevergoeding van €700,00 en een betrokken afstudeerbegeleider.

Het onderzoek

Vanuit jouw interesse en opleiding kijken we graag samen met jou naar een passende opdracht.

Denkrichtingen zijn bijvoorbeeld:

  • Voorspellen parkeerbehoefte op basis van beeldherkenning op luchtfoto’s met behulp van machine learning.
  • Simulatie van energiegebruik en in kaart brengen van besparingsmogelijkheden voor een gemeente op basis van open data.
  • Opbouwen van klantprofiel op basis van publieke informatie om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de behoefte van de klant.

Nogmaals; we gaan graag in gesprek met elkaar om een leuke opdracht te bedenken. Interesse om bij ons af te studeren? Neem contact op voor een verkennend gesprek.