×

VACATURE

Afstudeerder

TENDERS

Heb jij affiniteit met tenders en EMVI en ben je toe aan de volgende stap? Kom ons leuke team versterken!

Wij zijn

We-Boost; een actiegericht adviesbureau dat zich elke dag inzet om de gebouwde omgeving duurzamer, innovatiever en efficiënter te maken. Het moment om de gebouwde omgeving aan te pakken op deze thema’s is nu en met elkaar maken we de vervolgstap. Wij brengen overheden of overheidsinstanties verder met hun duurzame doelen en vraagstukken, en stimuleren om verder te kijken naar de maatschappelijke en economische belangen en consequenties van hun doen en laten. Wij realiseren een toekomstbestendige leefomgeving in bouwprojecten waarbij een efficiënt proces voorop staat.

Ons team bestaat uit ongeveer twintig gedreven professionals die samen voor het beste resultaat gaan. We krijgen energie van het delen van kennis, het bundelen van krachten en het creëren van oplossingen met elkaar. Ons hoofdkwartier in Utrecht is de kraamkamer van onze enthousiaste, open en informele cultuur, die wij ook in onze projecten uitdragen.

Wat we zoeken

Een WO-masterstudent met een afgeronde bachelor Technische Bedrijfskunde of Technische Innovatiewetenschappen die op zoek is naar een afstudeerdopdracht. Je bent analytisch sterk, proactief, zelfstandig, gretig en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Daarnaast heb je interesse en/of ben je nieuwsgierig naar de bouwsector.

Wat we bieden

Een leerzame werkomgeving, een leuk team van collega’s, een stagevergoeding van €700,00 en een betrokken afstudeerbegeleider.

Het onderzoek

Bouwbedrijven monitoren hun prestaties in projecten. Daarmee kunnen ze onderbouwen waarom ze ergens goed in zijn. Dit is van nut bij aanbestedingen, bij het doorvoeren van efficiency- of procesverbetering. Er zijn echter nog flinke slagen te maken in het monitoren en rapporteren over die prestaties. Vanuit We-Boost onderzoeken we daarom of we bouwbedrijven kunnen faciliteren bij dit proces. In dit afstudeeronderzoek willen we antwoord op vragen als:

  • Hoe leggen bouwbedrijven hun bedrijfsprestaties vast? Waar kan dat beter?
  • Hoe kunnen wij dat vanuit We-Boost faciliteren? Wat moeten we daarvoor ontwikkelen (welk product of dienst)?
  • Kunnen we een positieve businesscase krijgen voor de ontwikkeling van een dergelijke dienst/product? En zo ja, wat hebben we ervoor nodig om dit te laten slagen?