×

VACATURE

Adviseur duurzaamheid, circulariteit en innovatie

Transitions

Als adviseur duurzaamheid, circulariteit & innovatie bij We-Boost; adviseer en ondersteun je onze klanten om bewuste keuzes te maken, duurzaamheidsdoelen te behalen en de daarvoor benodigde proces- en productinnovaties te realiseren. Jouw inhoudelijke kennis en communicatieve vaardigheden zet je in om te enthousiasmeren, draagvlak te creëren en de duurzame verandering te realiseren. Je werkt in projecten nauw samen met je collega’s uit je eigen en de andere teams. Je staat graag voor de groep, je leert door te doen en je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je levert vanuit je eigen visie en ideeën input voor de ontwikkeling van het bedrijf. Zo werken we samen om de gebouwde omgeving elke dag duurzamer te maken.

INTERESSE IN DEZE VACATURE
Neem contact op met
Ward de Hond.

06 29181622
of stuur een e-mail

Dit zijn wij 

We-Boost; een actiegericht adviesbureau dat zich elke dag inzet om de gebouwde omgeving duurzamer, innovatiever en efficiënter te maken. Het moment om de gebouwde omgeving aan te pakken op deze thema’s is nu en met elkaar maken we de vervolgstap. Wij brengen overheden of overheidsinstanties verder met hun duurzame doelen en vraagstukken, en stimuleren om verder te kijken naar de maatschappelijke en economische belangen en consequenties van hun doen en laten. Wij realiseren een toekomstbestendige leefomgeving in bouwprojecten waarbij een efficiënt proces voorop staat.

Ons team bestaat uit ongeveer twintig gedreven professionals die samen voor het beste resultaat gaan. We krijgen energie van het delen van kennis, het bundelen van krachten en het creëren van oplossingen met elkaar. Ons hoofdkwartier in Utrecht is de kraamkamer van onze enthousiaste, open en informele cultuur, die wij ook in onze projecten uitdragen.

Dit ben jij

  • Je hebt relevante werkervaring.
  • Je vindt het leuk om sessies te organiseren en te begeleiden.
  • Je bent leergierig, communicatief sterk en in staat om complexe materie je snel eigen te maken.
  • Je werkt zelfstandig en neemt graag initiatief en verantwoordelijkheid in projecten.
  • Je krijgt energie van gelijkwaardig samenwerken binnen een enthousiast team.

Dit bieden wij 

  • Een leerzame en gezellige werkomgeving, waar volop ruimte is voor ontwikkeling en initiatieven.
  • Een leuk team van collega’s waarmee je op wintersport gaat, een weekend weg en twee keer per week (vrijwillig) sport.
  • Een mooi opleidingsbudget, meerdere bedrijfsbrede trainingen per jaar en uiteraard voorwaarden waar je blij van wordt.