×

VACATURE

Data engineer

Data

Word jij onze nieuwe consultant op het snijvlak van data en techniek? Heb je affiniteit met de gebouwde omgeving en wil je graag impact maken op het gebied van duurzame- en innovatieve ontwikkelingen? Kom ons team versterken en stippel jouw eigen pad uit!

Bij We-Boost adviseren we opdrachtgevers in de brede bouwsector over omgevingshinder, met een focus op trillingen en (laagfrequent) geluid. We doen dat door zelf data driven tools te ontwikkelen, waarmee we snel, efficiënt en nauwkeurig situaties kunnen beoordelen en concrete adviezen geven. Daardoor worden we gezien als een van de top kennispartners in Nederland op het gebied van trillingen.

INTERESSE IN DEZE VACATURE
Neem contact op met
Thomas Woud

06-81026869
of stuur een email

Wat ga je doen?

In deze functie ga je ons helpen om onze kennis vaker en breder in te zetten binnen Nederland. Dat doe je door adviezen te geven aan onze klanten en jouw kennis in te zetten voor het verder en vaker ontwikkelen van slimme tools. Hierin mag jij volledig je eigen pad uitstippelen en bepalen hoe je functie eruit komt te zien. Zet nieuwe projecten op en specialiseer in de richting die jij interessant vindt. Een greep uit je werkzaamheden:

  • Onderzoeken naar trillingen en laagfrequent geluid bij spoor- en tramlijnen, wegen en in gebouwen. Je stuurt andere partijen aan (die bijvoorbeeld metingen uitvoeren), voert data-analyses uit op de resultaten, maakt prognoses en stelt rapportages op. Je adviseert de opdrachtgever daarbij over de meest efficiënte maatregelen.
  • Adviseren over omgevingshinder (vooral geluid en trillingen) bij bouwwerkzaamheden, door de inzet van onze zelf ontwikkelde Hindertool. Je adviseert bij aannemers aan tafel over de meest efficiënte bouwmethodes en fasering, zodat ze hun werkzaamheden met zo min mogelijk hinder, en passend binnen wet- en regelgeving kunnen uitvoeren. 
  • Ophalen van klantvragen, en die vertalen naar concrete projectvoorstellen of nieuwe producten.

Waar kom je te werken?

Klanten beschrijven ons ook wel als een grote vriendengroep die zich elke dag inzet om de gebouwde omgeving duurzamer, innovatiever en efficiënter te maken. Wij brengen overheden of overheidsinstanties verder met hun duurzame doelen en vraagstukken, en stimuleren om verder te kijken naar de maatschappelijke en economische belangen en consequenties van hun doen en laten. Wij staan aannemers bij in het opstellen van het kwalitatieve plan in tenders om een toekomstbestendige leefomgeving te realiseren.

Ons team bestaat uit 24 gedreven professionals die samen voor het beste resultaat gaan. We krijgen energie van het delen van kennis, het bundelen van krachten en het creëren van oplossingen.

Wat bieden wij?

Niet alleen binnen ons werk zoeken we de verbinding op, ook buiten de werkzaamheden om zien we elkaar graag. Zo is de koelkast altijd goed gevuld voor een borrel, worden we twee keer per week afgepeigerd in de gezamenlijke bootcamp lessen, gaan we elk jaar op ski weekend, organiseren we leuke citytrips, te gekke uitjes zoals een ballonvaart en nog veel meer. We geloven niet in vaste functie kaders, je krijgt de ruimte je eigen pad uit te stippelen. Daarbij bieden we je de tijd en het budget om te investeren in training en opleiding. En ben je ons toch even zat? Dan kan je uiteraard ook vanuit huis werken of zet je toch één van je 30 vakantiedagen in?

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde technische bachelor;
  • Je hebt kennis van programmeren (bij voorkeur Python);
  • Je bent analytisch sterk en weet snel tot de kern van een probleem te komen;
  • Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) vaardig en weet data om te zetten in gerichte adviezen voor klanten.

Interesse? Neem contact op met Thomas Woud via thomas@dutchwebshark.com of 06-81026869.